Телефон инфо

021/870-230

Имејл адреса

info@turizambeocin.com

Изаберите језик

Србија у ритму Европе

20/01/2021

„Србија у ритму Европе“ је највеће дечије музичко такмичење у земљи, намењено такмичарима узраста од 14 до 21 године, деци и омладини Републике Србије, која су врхунског талента за певање и плес. Подршку деци и омладини Србије кроз овај телевизијски формат највећи ове врсте у нашој земљи дају и амбасадори земаља Европске уније, Аустралије и Израела. Програм „Србија у ритму Евопе“ ће се у 2021. уживо емитовати на Првој српској телевизији.

Одабрани ће имати прилику да свој врхунски таленат за певање и плес усавршавају током седмомесечних припрема са тренерима гласа као и са уметничким директорима сценског перформанса програма „Ритам Европе“. Победник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија и гледалаца који ће гласати путем СМС-а, а само финале телевизијског преноса биће емитовано у директном преносу на Првој српској телевизији.

Деца и омладина могу се пријавити слањем поруке на инстаграм налогу @ritamevrope. Порука треба да садржи њихово име и презиме, годину рођења, град из којег долазе, као и то да ли се пријвљују за певање или плес. Уколико се пријављују као плесна група могу се пријавити са једног налога, тако што ће у поруци написати све податке за сваког члана групе. Плесачи са собом на флешу треба да понесу музику уз коју ће плесати.

Сва деца и омладина, као и сви присутни у просторији у којој ће се аудиција одржати носиће маске за лице, а физичка дистанца биће најмање 2 метра између присутних. У просторији ће бити максимално 10 особа у истом тренутку, укључујући и телевизијски тим „Ритам Европе“. У салу, где ће се одржати аудиција, уводићемо по 5 деце, на тај начин што ће им термин доласка бити заказан.

У општини Беочин аудиција ће бити одржана 17. фебруара 2021. у 10.00 часова у Културном центру општине Беочин!

-------------------------
error1
fb-share-icon
Tweet 5
fb-share-icon20

ПОГЛЕДАЈТЕ ЈОШ ⇓

Да ли сте прочитали?

Рекреативна бициклистичка трка – најава

Рекреативна бициклистичка трка – најава

50 година Центра за културу, спорт и туризам општине Беочин Субота, 10 април - 11 часова Рекреативна бициклистичка трка за све узрасте улицама Беочина Старт: паркинг испред ФК "Цемент" Циљ: Спортски...

Песниче народа мог

Песниче народа мог

Центар за културу, спорт и туризам општине Беочин је и ове године организатор Смотре рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ на општинском нивоу. Републичка смотра се одржава по 52. пут у Ваљеву.Ова...

Позовите нас
Како до нас