Телефон инфо

021/870-230

Имејл адреса

info@turizambeocin.com

Изаберите језик

Најбољи сувенир општине Беочин

25/01/2021

Најбољи овогодињи сувенир беочинске општине је привезак за кључеве- Сремац и Сремица. За оригинално решење, награда у висини од 15.000,00 динара припада Удружењу „Мајкина радионица“ из Баноштора.
Носач привезака за кључеве је израђен у облику традиционалне сремачке куће. Сами привесци за кључеве су стилизовани прикази Сремца и Сремице. Честитамо !!!
Друго место у избору за сувенир беочинске оптине и награда од 10.000,00 динара припало је Ивани Цигулов из Зрењанина за оригинално решење обележивача за књигу.
Обележивач је израђен од перфориране шперплоче, ручно извезен памучним концем бодом крстића. Са једног краја је провучена украсна трака, на чијем крају се налази етикета са одштампаним називом града „Беочин“, на латиници и ћирилици. Честитамо !!!
Треће место и новчана награда од 6.000,00 динара у избору за сувенир Беочина припала је Светлани Павловић из Старих Лединаца за ручно рађни колач на бази меда.
Колач је израђен од 100% природног меда.Медењак је без јаја и млека, конзервиран квалитетним медом, па му је рок трајања, уз чување у одговарајућим условима, до годину дана. Илустрован је сликама значајних објеката наше општине. Честитамо !!!!
-------------------------
error1
fb-share-icon
Tweet 5
fb-share-icon20

ПОГЛЕДАЈТЕ ЈОШ ⇓

Да ли сте прочитали?

Рекреативна бициклистичка трка – најава

Рекреативна бициклистичка трка – најава

50 година Центра за културу, спорт и туризам општине Беочин Субота, 10 април - 11 часова Рекреативна бициклистичка трка за све узрасте улицама Беочина Старт: паркинг испред ФК "Цемент" Циљ: Спортски...

Песниче народа мог

Песниче народа мог

Центар за културу, спорт и туризам општине Беочин је и ове године организатор Смотре рецитатора ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ на општинском нивоу. Републичка смотра се одржава по 52. пут у Ваљеву.Ова...

Позовите нас
Како до нас